Parterapi er ikke en skam

Min mand og jeg har efterhånden talt om at gå i parterapi i nogle måneder, det er bare aldrig rigtig blevet til noget, for vi har ikke kunnet finde et sted, hvor vi følte os trygge, og det er jo ikke lige noget man bringer om ved middagsbordet til en parmiddag.

Jeg har dog kigget meget på internettet efter noget parterapi, for vi har lidt brug for en anden vinkel til vores forhold, for vi elsker hinanden som bare fanden, men det er bare ikke lige til altid at vise det på den bedst mulige måde.

Jeg har snakket med min mor om det, og hun fortalte mig om noget parterapi hendes veninde havde været til med sin mand, og det havde vidst været meget godt, så jeg tror jeg vil kigge nærmere på det, og se om de har tid til os.

Det er vigtigt at ens forhold fungerer, og man skal ikke se det som et nederlag på nogen måde, hvis man skal i parterapi, for dte er nærmest en sejr at vinde hinanden tilbage, bare ved at få snakket tingene igennem på fornuftig vis.

1 tanke om “Parterapi er ikke en skam”

  1. Tak for et godt indlæg, det er rart at se, at andre gør sig de samme overvejelser, jeg selv gjorde for et år siden. Min mand og jeg har selv været i parterapi for at komme igennem nogle problemer, og det har virkelig hjulper os. Håber I får lige så positive resultater, som vi har oplevet!

Skriv et svar